Bo Lysegaard "Speditør/Partner Uni-way"
”At få en massageordning er en af de bedste tiltag, vi har gjort, både for virksomheden og vores medarbejdere. For virksomheden er det en kæmpe fordel, at alle medarbejdere har mulighed for, at få løsnet op for spændinger og forebygget muskelsmerter. Ingen skal gå tidligere eller tage en halv fridag, for at køre til massøren. Nu bliver det klaret på arbejdspladsen på 30 min. Jeg tror også, at flere får taget sig sammen til, at få løsnet op for musklerne, når fysioterapeuten kommer til dig på arbejdspladsen. Lettere kan det ikke blive.! Desuden er det et fantastisk pusterum i en ellers travl hverdag, at blive behandlet af det professionelle og veluddannede personale fra Østervrå Fysioterapi. Før vores massage ordning, fik jeg hold i nakken mindst 2 gange om året. Efter denne ordning har jeg ikke haft problemer med nakken, selv om vi stadigvæk bruger mange timer om dagen i telefonrøret. Jeg kan kun varmt anbefale en massageordning med Østervrå Fysioterapi. Vi skal kun stille et lokale til rådighed, de flinke fysioterapeuter medbringer resten. Vi har ikke målt på sygefraværet, men der er ingen tvivl om, at den regelmæssige massage giver et øget velvære og tager mange problemer i opløbet. ”
Jakob Holm "Speditør/Partner Uni-way"
”Massagen har gjort ,at mange af mine smerter og irritationer nakken/skuldre er forsvundet.” ”At det foregår på arbejdspladsen gør at jeg ikke skal ud at køre efter det – stor fordel for min arbejdsdag.”
Rasmus Bech Frandsen "Chefrådgiver / KUBEN MANAGEMENT"
Nu skal man jo passe på med at bruge alt for store ord, men at vi i Kuben Management, Aalborg, har fået en massageordning med Østervrå Fysioterapi, er simpelthen lykken! Pudsigt nok er det faktisk først nu her efter vi har fået ordningen, at man indser hvor meget man manglede den før. De små irritationer, nakkesmerter, skuldersmerter, hovedpiner, osv., som man faktisk næsten havde vænnet sig til at gå rundt med, er nu reduceret kraftigt, eller helt væk og det giver et stort energi-boost. Et større overskud som gør hverdagen lige det lille hak bedre, fordi kroppen og hovedet kan bruge kræfterne på andre ting end skavankerne. Det er indehaver Louise Gjelstrup Olesen fra Østervrå Fysioterapi der selv kommer forbi vores kontor. Hun har en fantastisk evne til at ”ramme” lige hvor det gør mest nytte. Jeg har især døjet med nakkeproblemer, men også en iskiasnerve der giver smerter ned i benet. Begge dele har fået det markant bedre under Louises kyndige behandling. Jeg er glad
Ida Bertelsen "Arkitekt / KUBEN MANAGEMENT"
Med massageordningen på arbejdspladsen er der taget hånd om forebyggelse og bedring ift. de stationære arbejdsstillinger, som kontorarbejde medbringer. Massagen løsner op i nakke, skuldre og ryg samtidigt med, at det giver en afstressende pause i løbet af en hektisk dag. Udover den individuelle massage, har vi fået en lille introduktion til de forskellige metoder, hvorpå vi kan forbedre vores arbejdsstillinger og passe bedre på vores krop i en travl hverdag. Der bliver derfor ikke blot taget hånd om den månedlige afstresning og opløsning af musklerne, men også sørget for, at vi har de værktøjer og øvelser, der skal til for at skabe en aktiv og sund livsstil hver dag. Ved at fysioterapeuten møder op på kontoret bliver fravær fra arbejdsdagen minimeret uden at gå på kompromis med vores ve og velværd. Det er et super tiltag vores virksomhed har taget, som mange på kontoret benytter sig af, og som jeg kun kan give min varmeste anbefaling.
Pia Steffensen "VELAS, Revisorassistent"
Hos Velas har vi mulighed for massageordning hos Østervrå Fysioterapi & Træning og det gør virkelig underværker. Og når kontoret er nabo til klinikken er det nemt lige at rende over og få kroppen ordnet. Når man sidder på kontoret i mange timer, med mapper lagt på bordet hist og pist, kommer man til at sidde ret så ubekvemt. Jeg startede hos Louise inden sommerferien og kunne efter få gange mærke stor forskel. Jeg har ikke længere så store smerter i nakke og skuldre, og selv smerterne i mine arme begynder at aftage. Louise er også god til at vejlede omkring hvordan man sidder korrekt og giver tit små øvelser til hvordan man afhjælpe spændinger. Jeg kan kun anbefale en massageordning hos Østervrå Fysioterapi & Træning.

  Ring +45 9895 1721