GLA:D forløb

Klinikken er certificerede GLA:D enhed  - Tilbyder det landsdækkende GLA:D Knæ/hofte og GLA:D Ryg koncept.

GLA:D Knæ/hofte:

GLA:D konceptet er evidensbaseret træningskoncept. Konceptet er et effektivt og målrette trænings- og undervisningsforløb til dig der har slidgigt i hofte eller knæ (artrose).

Forløbet indeholder undersøgelse, test/ re-test , undervisning og et 8 ugers intensiv træningsforløb.

Undervisningen og træningen foregår på mindre hold med max. 6 deltager så du sikres højt fagligt og superviseret træningsforløb, hvor der er tid og plads til individuelle behov.

GLA:D Knæ/hofte har fokus på neuromuskulær kontrol, øvelser med kvalitet samt styrke og udholdenheds træning for musklerne omkring bækken, mave, hofte knæ og fødder.

Læs mere om GLA:D Knæ/hofte konceptet her

 glaid øvelses foto

 GLA:D Ryg:

GLA:D Ryg konceptet er et evidensbaseret træningskoncept udviklet til ryg patienter med tilbagevendende længerevarende rygsmerter. 

Formålet med GLA:D® Ryg er, at patienter får viden og redskaber, der hjælper dem til færre rygsmerter, og til at fungere bedre med de oplevede smerter.

Forløbet indeholder undersøgelse, test/ re-test , undervisning og et 8 ugers intensiv trænings forløb. Undervisningen og træningen foregår på mindre hold med max. 6 deltager så du sikres højt fagligt og superviseret træningsforløb, hvor der er tid og plads til individuelle behov. 

Øvelserne kan udføres med forskellig sværhedsgrad og tilpasses den enkelte deltager. Deltagerne arbejder med at opnå større variation i ryggens bevægelser, så brug af ryggen bliver mindre ensidig, og med at få tillid til at bevæge sig naturligt og frit.  

Læs mere om GLA:D ryg konceptet her.

 

glad ryg hofte abduktionsoevelse

Læs vores relaterede blog indlæg:

"Kunstige knæ" her

"Rygsmerter- en folkesygdom" her

 

Priser:

Du kan se priser her: Økonomi og priser 

GLAID logo 

  Ring +45 9895 1721