Mød din erhvervspartner og sundheds-leverandør:

Østervrå Fysioterapi & Træning er en fysioterapi praksis med øje for sundhed og sundhedsfremmend tilbud til privat og erhverv i. Vi ligger centralt i Nordjylland, med 30-40 minuters kørsel til de største nordjyske byer som vi allerede har erhvervsaftaler i. Vores styrke er vores fleksibilitet, faglighed og service.

Klinikken har et erhvervs behandler team som for nuværende består af tre fysioerapeuter. Du kan møde fysioterapeuterne der indgår i vores erhvervsteam her.

 

Vi har trofaste kunder:

Vores erhvervs partnere har i flere år valgt at gentegne kontrakt om sundhedsfremmnede tiltag, hvilket viser tilfredshed og full value for money.

Klinikejer og fysioterapeut Louise G. Olesen er erhvervsansvarlig og foretager altid den indlendende kontrakt forhandling. Hun står gerne tilrådighed for dialog og kommer gerne forbi til en uforpligtende snak om netop jeres behov og ønsker.

 

Proffesionel hjælp til din sundhedsordning

Østervrå Fysioterapi & Træning har erfarring og viden om sundhedsfremme til store og små virksomheder. Vi skræddersyr vores tilbud så det præcist passer til virksomhedens ønsker og mål. Vi udvikler og udfører sundhedsfremmende løsninger for lokale virksomheder og virksomheder i hele Nordjylland.

Som fysioterapeuter kan vi varetage sundhedsfremmende tiltag, ergonomiske opgaver og udfører behandlinger hvis skaden er sket. Vi er proffesionelle formidlere på det sundhedsfaglige område og kan derfor indrages ved foredrag og lignende.

Kort sagt så hjælper vi nordjyske virksomheder med, at skabe vækst igennem sunde og tilfredse medarbejdere!

 

Sundhedsordning efter ønsker og behov.

Ikke to virksomheder er ens og det tager vi hensyn til i vores skrædersyede sundhedsløsninger. Mulighederne er mange, og derfor kræver det en grundtig dialog om, hvad netop din virksomhed ønsker at opnå med et sundhedsfremmende tiltag. Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak omkring jeres udfordringer og kommer med løsningsforslag ud fra samtalen

 

"In house" klinik og fleksibel løsning:

Med en "In house" klinik kommer vi på din virksomhed og etablere en pop-up klinik. Hermed foregår behandlingerne i arbejdstiden og der sparres transporttid. Når vi kommer på din virksomhed vil vi aftale faste tider i en periode, således at det er muligt at booke en konsulentation fremadretet. Der faktureres min. 4 timer pr. gang. 

Ønskes den mest fleksibel løsning for din medarbejder, kan klinikken i Østervrå benyttes indenfor vores normale åbningstider. Her kontakter den enkelte medarbejder klinikken og booker en tid. En gang om måneden fremsendes samlet faktura til din virksomhed.

 

  Ring +45 9895 1721