Klinikken tilbyder NMES/strøm behandling:

NMES er en special ydelse, der optimere din træning, genoptræning efter skader. NMES-behandling bruges til mange patient grupper. Vi anbefaler NMES-træning til alt fra neurologiske patienter, kirurgiske patienter og til sportsfolk. Apparaterne kan bruges til at rekrutere flere muskel fibre under din træning eller til at fremme muskel restitutionen igen. 

 

Hvordan foregår strøm behandling:

Vi benytter Compex apparater til behandling, hvilket er et apparatur med elektroder som placeres direkte på huden. Ved hjælp af svag strøm stimmuleres musklerne. Fysioterapeuten vil vælge behandlingsprogrammet alt efter hvilken effekt man ønsker. 

NMES-behandling gør ikke ondt, men de fleste oplever det som lidt underligt  når der skrues op for strømmen og kan opleves ubehageligt. Fysioterapeuten vil altid lytte til dig og din egen lyst til intensitet.

 

Hvad bruges NMES til:

Med NMES kan du forebygge tab af muskel kraft, nedsætte muskelspasmer, øge og vedligeholde bevægelighedn, øge blodcirkulationen lokalt og dermed være med til at fjerne hævelse samt styrke svage og skadede muskler.

 

Tillægsydelse på elektroder:

Der opkræves et elektrode gebyr ved brug af NMES-behanding. 

Priser:

Du kan se priser her: Økonomi og priser 

 

 

 Compex

  Ring +45 9895 1721